Trust Winterdekens

Er komt een einde aan de eeuwige zoektocht naar de juiste winterdeken
december 7, 2017 Trust Equestrian

Er komt een einde aan de eeuwige zoektocht naar de juiste winterdeken

Heb jij de ideale winterdeken nog altijd niet gevonden? Krijgt jouw paard ook druk- en schuurplekken bij de schouders of schoft door een te strakke deken? Daar is nu de ideale oplossing voor. Lees snel verder en ontdek hoe je jouw paard onbezorgd de winter door helpt.

 

Unieke innovatieve oplossing


De ontwerpers van TRUST merkten dat veel ruiters problemen hebben met het vinden van een ideale winterdeken. Bij veel paarden ontstaan namelijk druk- en schuurplekken bij de schoft en schouders door dekens met weinig bewegingsruimte. Als ruiter zit je niet te wachten op deze druk- en schuurplekken. Je wilt namelijk je paard zo comfortabel mogelijk de winter door helpen. De ontwerpers van TRUST wilden een einde maken aan deze problemen en het werd dan ook hun missie om een zeer kwalitatief hoogwaardige winterdeken te ontwikkelen. Het eindresultaat is een deken met het innovatieve TETRIS ® -systeem. Zo innovatief zelfs dat dit ontwerp de Equitana Innovation Award heeft gewonnen. Het TETRIS ® -systeem bestaat uit zachte blokken die zorgen voor een soort tunneleffect bij de schoft waardoor de deken rondom de hals en schoft geheel vrij en stabiel ligt. Hierdoor krijgt je paard extra bewegingsruimte bij de hals en schoft en gaat de deken niet schuiven waardoor druk- en schuurplekken worden voorkomen.

Nog meer voordelen


Naast het innovatieve TETRIS ®- systeem brengt een winterdeken van TRUST nog meer
voordelen met zich mee:
● Extra comfort en volledig waterdicht: De deken is gemaakt van ademend en volledig waterdicht materiaal. Hierdoor ontstaat een perfect klimaat onder de deken waardoor je paard droog en warm blijft zonder te zweten. Daarnaast bestaat de voering uit een huidvriendelijke en gladde stof waardoor de deken niet gaat irriteren en extra comfortabel zit.
● Super sterk: Heeft jouw paard een weidemaatje? Dan hoef je je ook geen zorgen meer te maken over een gescheurde deken. De winterdekens van TRUST kunnen tegen een stootje. Ze zijn namelijk gemaakt van 1200 denier ripstop, dat is dubbel zo sterk dan een gemiddelde winterdeken.

Vind jouw ideale TRUST winterdeken
Jouw zoektocht naar de ideale winterdeken komt ten einde als je kiest voor een TRUST winterdeken. De TRUST winterdekens zijn verkrijgbaar in de maten 125 t/m 205 en in de kleuren bruin, antraciet en navy en in de uitvoeringen stable en outdoor. Daarnaast heb je de keuze uit de medium of heavy uitvoering.