TRUST team

Gert-Jan Bruggink

Al jaren lang behoort Gert-Jan Bruggink tot de internationale top. Hij nam deel aan de Olympische Spelen als ook Europese en Wereldkampioenschappen. Met de legendarische Joël boekte Gert-Jan grote successen. Nu heeft hij in Vampire en Ulke twee uitzondelijke Grand Prix paarden. Bij Stal het Oosterbrook worden er ook paarden gefokt om later op te leiden tot opvolgers van de huidige toppers. In het Twentse ‘de Lutte’ vindt Gert-Jan Bruggink zijn thuisbasis.

Meer informatie over Gert-Jan? Bezoek www.stalhetoosterbrook.com.

Pia Luise Aufrecht

Pia maakt samen met haar man Gert-Jan Bruggink al jaren deel uit van het TRUST Team. Pia komt uit voor de Duitse vlag en is al tijden succesvol op de internationale concoursvelden. Ze reed een legio Grote Prijzen en won o.a. die in Barcelona en Mannheim. In schimmel Charmeur heeft Pia een partner voor het ‘grote’ werk gevonden. Recentelijk werden ze nog tweede tijdens CSI Geesteren.

Meer informatie over Pia? Bezoek www.stalhetoosterbrook.com.

Stephanie Holmén

Stephanie wordt een van de grootste talenten van de jeugd genoemd. Ze won al zilveren en bronzen medailles op het Europees kampioenschap voor Young Riders. Stephanie is eerste stalruiter bij Grevlunda ,de thuisbasis van Peder en Lisen Fredericson, in Zweden. Haar talent bracht al naar prestigieuze concoursen en niets lijkt haar dan ook in de weg te staan voor een succesvolle carrière in de internationale springsport.

Meer informatie over Stephanie? Bezoek www.grevlunda.com

Lisen Bratt Fredericson

Lisen deed maar liefst twee keer mee aan de Olympische Spelen. Ook won de prestigieuze Grand Prix in Rome en de Falsterbo Derby. Lisen is initiatiefneemster en eigenaar van de ‘Swedish Select Horse Sales’. In 2010 selecteerde het Internationaal Olympisch Comité Lisen als een ‘Atlete Role Model’. Samen met man Peder Fredericson runt ze Grevlunda Garden in Zweden is een bekend gezicht op de Zweedse televisie.

Meer informatie over Lisen? Bezoek www.grevlunda.com

Sanne Voets

Sanne behaalde al goud op Europese en Wereldkampioenschappen én op de Olympische Spelen. In 2001 raakte Sanne door een ongeluk bekneld onder haar paard. Dat leverde extra fysieke schade op, bovenop de beperkte beenfuncties die ze sinds haar geboorte al had. Volgens de deskundigen zou paardrijden voor Sanne niet verstandig zijn, maar nooit meer paardrijden was voor haar geen optie. Met haar motto: “Met een ultiem doel voor ogen kun je de hele wereld aan en dan wordt pijn weer relatief” bereikte ze al vele hoogtepunten.

Meer informatie over Sanne? Bezoek www.sannevoets.com

HAPPY USERS

icon box image

Stephanie Kooijman

Stephanie Kooijman

Mijn toppaard loopt nog veel beter sinds hij een TRUST bitten set heeft. De anatomische vorm samen met het Sweet Iron zorgt ervoor dat hij de bitten goed aanneemt en dat hij een heel fijn gevoel geeft!

icon box image

Carl Hedin

Carl Hedin

Ik vertrouw helemaal op de kwaliteit van TRUST bitten. Er is voor ieder paard wel een geschikt en passend bit te vinden.

icon box image

Jordy Wilken

Jordy Wilken

Ik vind het een grote eer dat ik een van de TRUST ambassadeurs ben. De bitten en dekens van TRUST gebruik ik al lange tijd, omdat ze heel functioneel maar ook kwalitatief heel goed zijn. Ik draag de naam en het logo van TRUST met trots.

icon box image

Patrick van der Meer

Patrick van der Meer

Ik heb meerdere paarden op TRUST bitten lopen en ik heb de ervaring dat veel paarden het bit beter accepteren. Een tweede voordeel van de TRUST bitten is dat er veel verschillende variaties mogelijk zijn.

icon box image

Sandra Auffahrt

Sandra Auffahrt

In eventing heb je veel verschillende bitten nodig. Omdat TRUST in dezelfde materialen talloze uitvoeringen heeft hoeven mijn paarden niet steeds opnieuw te wennen.

icon box image

Daphne van Peperstraten

Daphne van Peperstraten

Mijn paarden en ik vinden het heel fijn om iedere dag met de TRUST bitten te werken, de paarden nemen het bit goed aan en we hebben er al vele mooie prestaties mee mogen behalen!

icon box image

Jeanine Nieuwenhuis

Jeanine Nieuwenhuis

Met een TRUST stang en trens wonnen TC Athene en ik in 2016 twee keer goud op de Europese kampioenschappen voor Young Riders!