Vacature | Brand marketeer

Jij hebt een passie voor merken bouwen en marketing, die je graag wilt combineren met jouw liefde voor paarden. Met jouw kennis en kunde ga je onze merken TRUST Equestrian, ONE Equestrian en een aantal bekende distributiemerken zoals EGO7 en KEP Italia laten groeien in naamsbekendheid en (online) performance. Jij wordt dus hét marketingbrein achter deze merken.

Het bedrijf

Equine Industry is een ruitersportgroothandel gelegen in Boven-Leeuwen. Naast de distributiemerken KEP Italia, EGO7, Cavalor en Kevin Bacon’s hebben we ook twee eigen merken; TRUST Equestrian en ONE Equestrian. Equine Industry is een familiebedrijf met korte lijnen en een informele bedrijfsstructuur. Op kantoor hebben we de afdelingen binnendienst, financiële administratie en marketing.

Het team

Op dit moment bestaat het marketing-team uit Denise en Elaine. Met jouw enthousiasme, creativiteit en commerciële gedachten maak jij dit team compleet. Binnen het team communiceren we open en waarderen we gezelligheid. Geen dag is hetzelfde, maar daar krijgen we juist energie van. Omdat we intensief samenwerken vinden we collegialiteit enorm belangrijk.

De functie

Wat wordt helemaal jouw ding binnen Equine Industry? Jij wordt als brand marketeer (inter)nationaal verantwoordelijk voor de zichtbaarheid, het merkimago en alle brand communicatie van TRUST Equestrian, ONE Equestrian en onze distributiemerken. Ook ben je het aanspreekpunt voor influencers, sponsorruiters en mediapartners. ONE Equestrian is een relatief nieuw merk en heeft innovatieve en praktische producten voor ruiter, paard en stal in het assortiment. Meedenken over productontwikkeling en het bewaken van merkidentiteit en imago hoort ook bij jouw takenpakket.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

– Aangaan van mogelijke partnerships

– Samenwerken met mediapartners

– Meedenken over productontwikkeling en assortimentsuitbreiding

– Relatiebeheer sponsorruiters en influencers

– Fotoshoots organiseren en coördineren

Wat verwachten we van jou?

We verwachten enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en affiniteit met de paardensport. Verder werken we graag samen met iemand die het voortouw neemt, met nieuwe ideeën komt en houdt van informele en duidelijke communicatie. Daarnaast:

– Heb je HBO werk-en denkniveau richting online marketing/communicatie;

– Ben je analytisch ingesteld;

– Ben je nieuwgierig en pro-actief;

– Beheers je de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift (Duits is een pré);

– Denk je graag commercieel mee en ga je voor groei.

Wat krijg je van ons?

Een gemotiveerd team met hart voor de merken en de branche, waarin plezier en hard werken hand in hand gaan. We vinden het belangrijk dat je kunt blijven leren in je functie en staan open voor nieuwe ideeën en creatieve campagnes. Je krijgt een verantwoordelijke functie waarbij jij de sturende marketingkracht bent achter de merken ONE Equestrian en twee van onze distributiemerken. Verder krijg je:

– Markconform salaris afhankelijk van je ervaring;
– Team met leuke collega’s;
– Reiskostenvergoeding;
– 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen op basis van 40 uur;
– Leuke personeelskorting op ons assortiment voor jou als paardenfan;
– Diverse borrels & bedrijfsfeestjes.

Enthousiast? Super! Verstuur je sollicitatie met CV en motivatiebrief naar marketing@equineindustry.eu . Voor vragen mag je altijd bellen naar 013 577 3225.