Inno Sense, just a ‘bit’ thinner

TRUST Inno Sense, nu ook een beetje dunner! Naast de bitten met een dikte van 20 mm zijn ze er nu ook drie mondstukken in 15 mm. We hebben zelfs aan de pony’s gedacht door dit dunnere bit aan te bieden in een lengte van 11,5 cm!

 

Comfort 

De dunne bitten zijn ideaal voor paarden met een kleine mond, of voor wanneer je gebruik maakt van een stang- en trens combinatie! Het verschil is niet alleen te zien, maar ook zeker te merken tijdens het rijden van je paard.

 

Effectiviteit

Uit onderzoek is gebleken dat de dunne Inno Sense bitten vaak voor meer ruimte in de mond en een stabielere aanleuning zorgen. Het materiaal heeft daarnaast nog vele andere voordelen. Ontdek de collectie nu!

Maten

De drie dunne Inno Sense mondstukken zijn te combineren met dezelfde kaakstukken als de 20mm Inno Sense mondstukken!De nieuwe bitten zijn verkrijgbaar in de volgende maten: 11,5cm , 12,5cm, 13,5cm

Materiaal

Bitten uit de Inno Sense collectie kunnen voor elk paard gebruikt worden en zijn bijzonder geschikt voor jonge paarden en/of paarden met een gevoelige mond. Het synthetische materiaal is FDA goedgekeurd, wat betekent dat het materiaal geen weekmakers bevat en niet giftig is voor mens en dier.