Vacature Online marketeer

Ben jij die enthousiaste collega die voor onze klanten dat stapje extra zet? Ben je daarnaast flexibel, heb je kennis van en affiniteit met de paardensport en heb je daarnaast een relevante afgeronde HBO-opleiding met ruime werkervaring in een vergelijkbare functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Of beter gezegd; We’re looking for you!

 

Wie zijn wij?

Equine Industry is een groothandel van exclusieve ruitersportmerken met o.a. Kingsland, TRUST Equestrian, KEP Italia, Dy’on, Cavalor en EGO7 in het portfolio. We zijn gevestigd in het Brabantse Oisterwijk. Onze merken distribueren we wereldwijd, maar hebben veel Duitstalige landen als klant. Verder is Equine Industry een familiebedrijf met korte lijnen en een informele bedrijfscultuur. Je komt te werken in een jong, gezellig en dynamisch team waarbinnen je veel vrijheid krijgt.

 

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een echte hands-on mentaliteit die een HBO marketing en/of communicatie opleiding heeft afgerond. Ook kennen de Nederlandse, Engelse en Duitse taal geen geheimen voor jou. Je bent creatief, nieuwsgierig en hebt een kritisch denkvermogen. Affiniteit met de paardensport is belangrijk in deze functie. Daarbij heb je ervaring met  Google Analytics en Adwords en weet je ook raad met het adverteren via social media. Naast deze skills worden wij ook enthousiast van een creatieve geest. Je schrijft makkelijk toegankelijke webteksten en productbeschrijvingen en hebt gevoel voor beeld om een juiste beeldredactie te kunnen voeren. Creative software is iets waar je goed mee om kunt gaan en ook draai jij je hand niet om voor DTP-klusjes. Tot slot zie je het als een uitdaging om onze verschillende doelgroepen zo optimaal mogelijk te bedienen.

 

Wie zoeken wij?

  • Je hebt veel affiniteit met en kennis van de paardensport
  • SEA, SEO en Google Analytics kennen geen geheimen voor jou
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels en Duits in zowel woord als geschrift.
  • Ervaring met Magento, Exact en WordPress is een grote pré
  • DTP-klusjes zijn voor jou geen probleem
  • Je kunt goed zelfstandig werken, bent creatief én een echte teamplayer

 

Wat krijg jij van ons?

  • Een marktconform salaris
  • Personeelskorting op al onze producten
  • Reiskostenvergoeding en vakantiegeld
  • Veel ruimte voor je eigen inbreng en ideeën

Enthousiast? Super! Voor meer informatie of vragen kan je een mailtje sturen naar elaine.duurham@equineindustry.eu