Vacature | Content marketeer

Jij hebt een passie voor merken bouwen en content creatie, die je graag wilt combineren met jouw liefde voor paarden. Met jouw creativiteit ben jij hét contentbrein achter onze merken TRUST Equestrian, ONE Equestrian en een aantal bekende distributiemerken zoals EGO7 en KEP Italia.

Het bedrijf

Equine Industry is een ruitersportgroothandel gelegen in Boven-Leeuwen. Naast de distributiemerken KEP Italia, EGO7, Cavalor en Kevin Bacon’s hebben we ook twee eigen merken; TRUST Equestrian en ONE Equestrian. Equine Industry is een familiebedrijf met korte lijnen en een informele bedrijfsstructuur. Op kantoor hebben we de afdelingen binnendienst, financiële administratie en marketing.

TRUST Equestrian is een toonaangevend en internationaal merk in de paardensport, bekend om onze hoogstaande kwaliteit bitten. ONE Equestrian is een relatief nieuw merk en heeft innovatieve en praktische producten voor ruiter, paard en stal in het assortiment.

Het team

Op dit moment bestaat het marketing-team uit Denise en Elaine. Met jouw enthousiasme, creativiteit en commerciële gedachten maak jij dit team compleet. Binnen het team communiceren we open en waarderen we gezelligheid. Geen dag is hetzelfde, maar daar krijgen we juist energie van. Omdat we intensief samenwerken vinden we collegialiteit enorm belangrijk.

De functie

Als content marketeer ben je verantwoordelijk voor al onze creatieve uitingen en ben jij dé drijfveer achter onze B2B en D2C websites. Denk aan het nauwkeurig bijhouden van teksten, afbeeldingen en video’s om de website zo optimaal mogelijk te laten presteren. Ook het up-to-date houden van datasheets behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Natuurlijk mag je jouw creativiteit daarin gebruiken en zal je ook werken met bijvoorbeeld landingspagina’s voor campagnes. Er ligt nog een uitdaging op het uitbreiden en beter neerzetten van deze websites, dus als je handen hiervan gaan jeuken is dat een goed teken!

Naast de websites maak jij natuurlijk ook content voor onze socials en mailings. Je werkt daarin nauw samen met onze online marketeer als het gaat om social media strategie en content marketing strategie.

Even samengevat bestaan je werkzaamheden uit:

– Op basis van onze marketingdoelstellingen bedenk én maak je passende content voor de juiste doelgroepen

– Je bent verantwoordelijk voor creatie van content voor social media, online campagnes en mailingen;

– Je schrijft pakkende (product)teksten en blogs voor onze paardensport artikelen;

– Het bijhouden en verbeteren van content op onze websites.

Wat verwachten we van jou?

We verwachten enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en affiniteit met de paardensport. Verder werken we graag samen met iemand die het voortouw neemt, met nieuwe ideeën komt en houdt van informele en duidelijke communicatie. Daarnaast:

– Heb je hbo werk-en denkniveau richting online marketing/communicatie;

– Ben je creatief in taal, afbeeldingen en benaderingen van de doelgroep;

– Beheers je creatieve software zoals InDesign, Photoshop en Première Pro;

– Ben je nieuwgierig en pro-actief;

– Heb je oog voor detail en werk je nauwkeurig.

Wat krijg je van ons?

Een gemotiveerd team met hart voor de merken en de branche, waarin plezier en hard werken hand in hand gaan. We vinden het belangrijk dat je kunt blijven leren in je functie en staan open voor nieuwe ideeën en creatieve campagnes. Je krijgt een verantwoordelijke functie waarbij jij het creatieve brein bent achter onze merken. Verder krijg je:

– Markconform salaris afhankelijk van je ervaring;
– Team met leuke collega’s
– Reiskostenvergoeding;
– 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen op basis van 40 uur;
– 4,5 ADV dagen op basis van 40 uur;
– Leuke personeelskorting op ons assortiment voor jou als paardenfan;
– Diverse borrels & bedrijfsfeestjes.

Enthousiast? Super! Verstuur je sollicitatie met CV en motivatiebrief naar marketing@equineindustry.eu . Voor vragen mag je altijd bellen naar 013 577 3225.

AQUISITIE OP BASIS VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.